torstai 15. syyskuuta 2016

TÄSSÄKSTÄÄ NY SITOLI
T
änään 15.9. 2016 täytän 65 vuotta, päivä on viimeinen tehokkaan markkinatalouden päivä osaltani, eli tässäktää ny sit oli kuten räkättirastaalla joka tömähti kuistin ikkunaan ja kuoli niskat katkaiseena, löysin linnun toissapäivänä, kaunis lintu, hautasin sen lämpöiseen auringon paisteiseen hiekkaan.


Räkätti rastas ikkunaan lentäneenä.

Joillekin eläkkeelle jääminen on kuolema kun ei ole ollut mitään muuta kuin työ elämässä, olen tuntenut tällaisia ihmisiä, työn lisäksi pitäisi olla jotain sanottakoon sitä vaikka harrastukseksi, pitää löytää uusia haasteita.


Varsinaisena pullapoikana edessä on uusia haasteita kuten siskoni leipoma paras hölmöpulla jollaista en ole itse pystynyt aikaan saamaan. ( kuvassa vain puolet, haastetta maistelin  nimittäin jo etukäteen)

Ratkaisu voi olla helppo kuten lintujen lentämisen estäminen ikkunaan, eli, löysin muovista lahjanarua joita nitojalla nidoin kaksi pätkää roikkumaan ikkunaan ulkopuolelle tuulen heiluteltavaksi näin varoittamaan lintuja, itseni kohdalla ratkaisuja teen nyt huomisesta alkaen, kuten onko kahvi tänään vahvaa vai nuukuuteni mukaisesti laihaa, onko pullasiivu sentin vai peräti kaksi senttiä paksu, näitä vaikeita ratkaisuja mietin nyt uuden erilaisen elämäni päivinä.
Saamaani rollaattorin yritän ehkä jonain päivänä tarkistaa renkaiden ilmanpaineet, mutta ei kiirettä, katson ensin Pekka ja Pätkä elokuvat päivittäin ja vaadin Yleä toistamaan kaikki työelämäni aikana menettämäni katsomiselämyksen muille suoneet kotimaiset elokuvat.


Ketä haittaa narut? ei ketään, vaan elämä jatkuu uusin naruin.


1 kommentti:

  1. Railakkaita eläkepäiviä nyt sitten!! Ja koittaa välillä ottaa rauhallisesti kun sanotaan että eläkeläisillä on koko ajan kauhee kiirus.....

    VastaaPoista