keskiviikko 23. marraskuuta 2016

ELOKUVA
J
onain päivänä kun keskipäivän aurinko laski mailleen ( joo, satoi ihan hirveesti) katsoin parhaaksi katsoa elokuvaa, en voi lähemmin kertoa mikä päivä enkä oikeastaan sitäkään oliko kyseessä elokuva.
Joka tapauksessa olin ihan kauhuissani ettei sitä ole sensuroitu, siinä oli perheväkivaltaa, rasismia vähemmistöjen oikeuksien loukkauksia, no en tarkoita niitä, en niitäkään, no, en nyt ainakaan niitä, loukatuilla oli oma pukeutumiskoodi, ei ne vaan ihan uudet tai siis oikeastaan vanhat vähemmistöt, ei ne tietenkään olleet vanhoja vaan seniori ikäisiä.
Elokuvan tai mikä olikaan alku oli jämäkkä, ajattelin heti että tämä filmi pitää saada armeijaan alokkaille opetuselokuvaksi, no jaa, ei tänä päivänä, opetettavien materiaali on muuttunut, joten ihan vain omaksi ilokseni nautin , väkivaltaa oli rajusti, kaikki huitoivat kaikkia, itkua riitti, uloskantoja oli myös jäähylle.
En pitänyt juonittelusta jota toiset harrastivat heikompia kohtaan juottamalla konjakkia, väkisin tyrkytetyillä sikareilla ja komeilla uusilla vaatteilla, vähemmistön edustaja oli sitä mieltä että ne jotka istuvat pehmeillä tuoleilla ja kävelevät upottavilla matoilla joutuvat, en voi kertoa tässä ettei kukaan joka kävelee pehmeillä matoilla saa sydämen tykytyksiä.
Loppu oli ihan liirumlaarumia ja taas yksi ihminen oli alistettu hänen sitä tietämättä, luullen olevansa pää, sanon pää koska se ei varmaan loukkaa ketään.
Ihan oikeasti, on vaikea arvostella edes elokuvaa niin ettei tänä täydellisenä vapauden aikana loukkaisi ketään, loukkaisi ketään, kaksi sanaa jota pitää toistaa kuin matraa, en siis väheksy sana mantraa.
Ajattelen lämmöllä myös niitä toimittajia joiden piti kertoa suomalaisesta elokuvasta jonka nimi on, Pekka ja Pätkä......, enempää en voi kertoa.
Jotta edes jotain, en voi sitä kertoa tänä tasa-arvon aikana on kuvassa kuitenkin traktori, toki sitä voi kaikki ajaa jos osaa, en sano etteikö osaisi.
Eilen tai siis jonain päivänä oli muutenkin iltalehdissä oikea otsikoiden päivä:

.................istuu autossa luonnollisesti rinnat esillä.

Toinen kiitos otsikko oli kun eräs oli jättänyt alushousut kotiin ja seisoskeli salamavalojen välkkyessä kaiken ollessa näkyvillä, myöhemmin kiittää manikyyriä intiimialueen toimenpiteestä, nauratti, varmaan seuraavissa Oskar gaalassa palkitut kiittävät perheensä lisäksi myös intiimialueen hoitajia.

Kolmas oli kun eräät vastustavat turkiksia niin ettei niiden käyttäjä voinut tulla paikalle punaiselle matolle  vaan lähetti siskonsa, kuva oli otettu per, siis takaapäin ja varovasti katsastaen huomasin ei ainakaan ollut turkiksia näkyvissä, ei kyllä paljon muitakaan vaateen osia , ihmettelen kun nämä siskokset kulkevat yleensä lähes alasti, missä niitä turkiksia on ollut esillä niin että koko Amerikka on sekaisin.

Eilen oli siis tosi viihdyttävä päivä, mukavaa olla eläkkeellä, kunhan nyt en vain loukannut ketään kirjoituksellani tänä tasa-arvon aikana koskien kaikkia, myös auton valmistajia joiden autojen ikkunoissa näkyy sisälle, samoin Amerikkalaisia, manikyristejä, turkisalaa, ihan vaan kaikkia.
Lopuksi tällainen rauhoittava kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti