torstai 30. maaliskuuta 2017

LÄHIPUUT
N
yt on menossa kuntavaalit ja pitää käyttää uudenlaisia kielikuvia jottei jää kiinni lupauksista, kun käyttää uusia sanoja kuten SIUN SOTE, se ei tarkoita mitään, itsellä on menossa testiajo???, meidän Valtimon kunnassa on noin 2381 ihmistä tai noin, eihän niistä luvuista kukaan välitä, siis testiajo minulla, minulla oli aika terveydenhoitajalle syyskuussa 2016, se peruutettiin, annettiin uusi aika, se peruutettiin, annettiin kolmas uusi aika joka peruutettiin ja ilmoitettiin että uusi aika ilmoitetaan myöhemmin, nyt on siis melkein huhtikuu 2017 vielä ei ilmoitusta ole tullut, odotan, katson koska siun sote huomaa että olen hengissä, on siis siun sote, ei ole miun sote, kunnan sivulla on siun sote sivulla lopuksi lause.
TERVEEKSI KOTIKONSTEIN!
minnuu naurattaa, nauruhan parantaa, eli oivallista parantavaa tekstiä.

Nyt siis menossa kunnallisvaalit, paras mainos oli kun kunnan postituslistalla lähetti eräs ehdokas oman mainoksensa, postituslista on siis avoin, sillä saavutat suuren joukon, kuitenkin, valitan jouduin poistamaan itseni postituslistalta kun muutkin keksivät että voivat mainostaa itseään olemalla närkästynyt ensimmäisen ehdokkaan loistavasta ideasta.
Lupauksia on siis annettu, mutta mihin on oikeasti unohdettu ihminen, sellaista liirumlaarumia kaikilta että oksat pois.

Otetaan esimerkkinä kuinka kaikki haluavat torjua syrjäytymistä, syrjäytymistä ei voi torjua, ettekö tiedä, ette, olette perheellisiä, ym. syrjäytyminen syntyy ja sille ei voi kukaan mitään, kukaan ehdokkaista ei kerro mitä pitäisi tehdä. Viime vuonna puhuin julkisesti että pitäisi olla kiertävä terveydenhoitaja joka ei mittaisi verenpainetta vaan keskustelisi syrjäytyneen kanssa, antaisi toivoa, iloa päivään ja miksi terveydenhoitaja? siksi että kukaan ei leimautuisi, jos on jollain muulla nimikkeellä, pääsyä koteihin ei ehkä olisi.

Siis en ole ehdokkaana, seuraan mitä kylillä tapahtuu ja käyn myös äänestämässä.

Näin kauan kesti vuodatus ennen kuin pääsin aiheeseen saunapuuni lähipuut loppui ( juuri ne puut joita ei saa pitää seinän vierellä) , syksyllä on kaikki niin kaunista kun sataa ensilumi, Heli Laaksonen on kertonut tästä, olen julkaissut runon blogissani joten nyt ei enää.Toissa päivänä tuli ihan vain teevadin kokoisia hiutaleita, Kaunista%#?"!&

Nyt siis kun lähipuut väheni ja loppui, oli tunnelma kuin kauhuelokuvassa, miten saan suulista puita kun olin poissa juuri silloin kun satoi toista metriä lunta ja jäätyi siihen eli suuliin ei ollut asiaa, nyt oli pakko, hankikantokeli on tulossa ja lumi kantaa jos kantaa, yleensä ei kanna ja sitten olet upoksissa, kauhua, entä jos ei pääsekään ylös, joutuuko odottamaan kevättä, aina pitää ottaa eväät mukaan ja lämmintä juotavaa, nyt sentään onnistui.


Kärryjen alla on siis vielä metri lunta, suuliin pääsin huussin kulmalta seinään nojaten ja sieltä nostelin laatikoissa puut ylös ja kärryyn, reiät lumessa on jälkiäni kun upposin lumeen.

Lopuksi pitää julkaista kun sain kuvan Tampereelta, siellä on kunnon meininki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti