torstai 4. toukokuuta 2017

ARKIPÄIVÄISYYKSIÄ
S
uomea on onneksi lähestymässä huomenna oikea takatalvien talvi, hyvä, sillä katselin eilen ulkona keväthommia ja Anni Polvaa voisi lukea vielä pari viikkoa ainakin.
Eilen piti lähteä kylille hakemaan tarvikkeita MAITOHUONEEN kuntoon saattamiseksi, otin kameran mukaan sillä näin iltapäivälehdessä kuvan eläimistä jotka ei voi olla muka samassa kuvassa, halusin todistaa että voi.

Valitettavasti kamerani on pienizoominen, mutta kuvasta näkyy, kurki pariskunta, lokkeja, töyhtöhyyppiä, herra kuovi marssi ulos kuvasta juuri ennen kuvauksia, joutsenet läpsyttelivät selkäni takana, on vaikeaa komentaa kaikkia yhteiseen kuvaan, mutta mielestäni lehdessä julkaistu kuva ei ollut kuvakäsitelty.
Matka oli siis ihan kaupunkiin ja mukaan otin omat muovit.


Luulit että muovin keräys oli ohimenevä trendi, ehei, keräyksessä on haastetta, tässä kolmen kuukauden muovit ja lehdet, lasit ja metallit vien sitten syksyllä kun on tästä talvesta sinne siirretty, roskis huokuu tyhjyyttä, muovin keräys saisi olla vain lähempänä jotta kaikki voisivat intoilla ja kilpailla muovin keräyksestä, Nurmeksessa keräyspiste on aika epäsiisti ja olisin haravoinut sen, mutta mietin mihin olisin vienyt roskat kun ihan tavallista roskista ei paikalla ole ja tuntuisi oudolta tuoda Nurmeksesta roskia kotiroskikseen jossa on kyllä tilaa, mutta toisaalta roskiahan kuljetellaan edestakaisin kuten postipaketteja.

Muuten:
Jos olet rahoissa osta PARTIOAITASTA TRETORN sadetakki 200€, on tehty vanhoista käytetyistä nailonisista  kalastus verkoista, takit hyvän näköisiä, nykyään vaan noi kokomerkinnät ovat omituisia, joten tarkkana pitää olla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti