maanantai 17. heinäkuuta 2017

KORJAUS SARJA
Joskus erilaiset asiat tarvitsevat niin sanotun korjaus sarjan, viikon totuin ihmisiin ja nyt tyhjyyttä, pitää korjata, pitää löytää ihmisiä joten mietin, hm, joo, autoni ovi oli lähinnä kiinni maalarin teipillä ja piti korvata se helteen ajaksi Laura Ashleyn käsin kudotulla kankaalla, mutta ei, ei kestäisi jouluun asti joten päätin lähteä sinne missä ainakin olisi ihmisiä ja autoni tulisi korjattua, samalla palauttaisin siskoni paalupaikalle.


Tässä näkyy autoni ovijoku haka joka pitää oven paikallaan, se oli ponnahtanut pois paikoiltaan ja ovi aukeni täysin, en sitä huomannut kunnes pellit alkoi paukahdella ja viime päivinä ovi ei meinannut aueta kuin sorkkaraudalla. Korjaaja tiesi mitä teki ja ovi on kuin uusi.

Ihmisiä löytyi ja paljon matkalla, eräänä päivänä minut vietiin syömään kalaperunoita englantilaiseen tapaan ja ravintolan nimi oli tietysti MERRY MONK, hyvää, hyvää. Juotavana oli englantilainen kuiva omena siideri.Tietysti piti käydä rannalla, on se paikoillaan.


Ja sitten tapahtumapaikalle keskustaan, kello oli 14.00. Torikauppiaat keräsivät tuotteitaan pois, kaikki eläkeläiset olivat poistuneet paikalta jo aiemmin, tuuli heitteli vähäisiä paperiroskia torilla, missä te olette? kyselin hiljaa, kaikki on rannassa päätapahtuma kadulla, hm, etnistä ruokaa, jotain gelttiä, jotain puuesineitä, kumitavaroita, paitoja joissa lähes viime vuoden logo, ihmisiä kyllä, olisin pystynyt laskemaan kaikki, hei! mä tiedän mennään Fazerille kahville, joo, apua, kakkupala 7€, kaikki eri kokoisia, onneksi en ollut maksaja, säälitti, joo, mennään kotimatkalla K- kauppaan ja ostetaan jäätelöä ja keitetään kunnon kahvit jossa määrällä ei pihtailla.


Olin siis Porin alueella muutaman päivän, rauhallisin mielin palasin kotiin, pyöräytin pesukoneen käyntiin, työt odottaa ja kasvimaat joihin on kasvanut jättivesiruoho yhteisö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti