lauantai 19. elokuuta 2017

KAUPPAHALLIIN
E
nsi perjantaina avataan Valtimon keskustassa kauppahalli entisen kauppayhtiön liiketilassa, kauppahalli on avoinna vain yhden päivän eli 25.8 klo 9-18.
Tempaus liittyy syysmarkkinoihin, tällöin kaikki saa tulla myymään tuotteitaan katujen varsille, itse olen kauppahallissa pitämässä Rasimäen erakkolan ruokalaa, myynnissä Metsäsieni keittoa, hauki voileipiä, marjapiirakoita sekä haudutettua Sergejeffin Jaavan teetä ja erilaisia yrtti teejuomia.


Kolme viikkoa sitten kun siivoilin paikkoja löysin kauppayhtiön muovikassin ja otinpa talteen kun oli outo nimi, eilen kauppahallin tutustumisreissulla tuli ilmi että paikka on ollut entinen kauppayhtiön kauppa. Kauppa oli jo loppunut ennen kuin muutin Rasimäelle, joten muovikassi on antiikkia ja kertoo alueen historiaa. Mielenkiintoinen löytö.
Surullista, nostalgiaa,  kertoo ajastamme joka koettelee böndeä sillä tällä viikolla saimme kuulla ,että kylämme K-kauppa lopetetaan homeongelmien takia tämän kuun lopussa ja uutta kauppaa ei rakenneta joten ainoaksi elintarvikekaupaksi jää S-market.
Mutta ei surra, kasvattakaamme lähiruokaa, myykäämme sitä toisillemme, tai jopa lahjoittakaamme satoa toisillemme, se on syysmarkkinoiden tarkoitus, itse odotan saavani ostaa mielettömän hyvänmakuisia valkosipuleita, valkosipuleita jotka ymmärtävät olla lempeitä valkosipuliin tottumattomalle.

TULE OSTELEEN! TUE MEITÄ YRITTÄJIÄ!

Tässä vielä kannustukseksi perhoskuva pihastani, kuvassa Kultasiipi ryhmään kuuluvat perhospari.


Kuten kauppahalli on päiväperho myös nämä böndeläiset ja parasta mitä voimme tarjoilla sinulle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti