perjantai 13. huhtikuuta 2018

KEVÄT TULEE
R
äystäät on jo tippuneet ja eilen kun tiskasin kahdessa vuorossa tippui saunan pukuhuoneen katto iltavuorolla, se on varma merkki kevään tulosta.
Lunta on niin paljon että odottelen mihin päin jalassaunani lähtee, kun lumet sulaa, toivottavasti Valtimolle päin kierrätyskeskukseen tai polttolaitokselle.
Hyviä uutisia lisää, uuden saunan olen piirtänyt ihan valkoiselle paperille kun Klubiaskia ei enää ole käytettävissä.
Materiaalina halusin pelkka hirttä, mutta värivirheellinen pyöröhirsi voi olla kuulemma  halvempaa, eilen mietin että voisihan sauna olla lautaakin tai jotain halpaa josta ei kuitenkaan näkyisi läpi, eristys seinissä on turhaa koska sauna ei ole käytössä kuin kerran viikossa, kuten edellinen, mietittävää riittää.


Katto tippui iltavuorolla, hyräilin Ceerburgin sateenvarjomusiikkia, mutta en löytänyt oikeaa säveltä, steppiaskeleet Fred Astairin tyyliin piti hylätä jotta lattia kestäisi kunnialliseen loppuun, mikä se sitten onkin.
Tämän vuoden kahvilatuotto ja arpajaisten tuotto ja kaikki rahat mitä mistäkin irti saan käytän saunan rakentamiseen, vanhasta pukuhuoneen ja saunan välinen oven voi käyttää uudelleen ja mahdollisesti ikkunat jotka laskevat hintaa jota ei ole vielä tiedossa. Lisäksi jos löytyisi muhevia sponsoreita niin olisi hyvä.

Tässä tämän vuoden näyttelyviikon ohjelma erakkolassa:
 
Rasimäen erakkolan MAITOHUONE näyttelytilan näyttely 2018

Näyttelyn nimi ÄITI
Näyttely on avoinna 9.-15.7. 2018 joka päivä klo 10-18
Rasimäentie 521 Valtimo

Näyttelyn muodostavat kahdeksan ikonimaalarin työt, aihe on sama: Maidolla ruokkiva Jumalanäiti, tai muut pyhät äidit,jokainen maalari tekee kuitenkin omanlaisensa ikonin eri aikakausilta.

Piha paviljonki kahvila on avoinna samaan aikaan joka päivä 10-18. Kahvilassa päivittäin tarjolla keittoa, ohukaisia paikalla paistettuja, munkkeja, leivonnaisia, ym.
Arpajaisia jossa voitot heti mukaan pikavoittoina, kuten viime vuonnakin.
Tuotto menee siis saunan rakentamiseen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti