perjantai 29. kesäkuuta 2018

HYSSSSSS
Ei saa tömistellä!!! kakku uunissa. Uunissa on ensimmäinen paviljonki kahvilaan myyntiin tuleva gluteeniton kakku. Valmistelut on käynnissä erakkolan viikon tapahtumiin, ikoneja on jo tullut ja nyt leivotaan kuivia kakkuja jotka ovat superkuivia jotta saataisiin myytyä paljon kahvia ja mehua, muista käydä pankkiautomaatilla kun tulet, erakkolassa käy vain käteinen, koko tuotto menee saunan rakentamiseen.


Gluteeniton kakku jämähti vuokaan, mutta onneksi minulla on vinku eli joku laite jonka nimeä en muista,  sillä voin paloitella vuoan annospaloihin, uunissa näytti vielä hyvältä.


Ulkonakin riittää touhua, kukkahylly piti tehdä, ruuvi vaan ei mennyt koneella alas eikä tullut pois joten käsin piti vääntää akkuporakonetta kun ei ole talossa trokseihin sopivaa käsiväännintä, mutta hyvin toimii noinkin, ruuvi irtosi, porasin reiän, ihan vähän meni ohi kannattimen, mutta on ilo tehdä reikiä, näyttää vähän haulikolla ammutulta ja ruuveja näkyy siellä täällä, ei sitten kannata huomautella tai kahvilassa on tarjolla vain pohjaan palaneita koe-eriä huomauttelijalle.

Merkkaa almanakkaan eli avoinna erakkola on 9.-15.7.2018 ja klo 10-18 ollaan paikalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti