tiistai 11. syyskuuta 2018

KOHTAAMINEN
Y
stäväni pitää blogia nimellä -Polttopiirtelyä ja muuta elämää, viime viikolla oli juttu jonka haluan jakaa tässä luvalla juttuna, en pelkkänä linkkinä:


RAUMALLA

Tyttären kanssa illemmalla kulkemassa Raumalla perjantaina ja kuvailemassa kaupunkia.
Keskustasta tuli muutama hyvä kuva. Tytär sai kamerallaan kauniita kuvia, kännykällä kun ei ihan saa tunnelmaa niin hyvin esiin. Harmi että aurinko ehti jo laskemaan.

Siinä samassa tuli vastaan jotain samaa ikäluokkaa oleva nainen kuin minä. Aateltiin että kyselee varmaan  missä olisi joku paikka mitä hän ei nyt löydä. Suurinpiirtein niin, kysymys vaan oli että miten täällä Raumalla tutustuisi uusiin ihmisiin. Hieman hymyilytti ja paukautinkin suoraan että eiii täällä sillallailla tutustuta, ollaanhan sentään satakuntalaisia ihmisiä.
Ehkä sitä kannattaisi mennä terassille/kuppilaan istuskelemaan ja juttelemaan ihmisten kanssa.

Siinä sitten tovi (melkein puoli tuntia) tuli hänen kanssaan höpistyä kun ei myös heti kehdannut sanoa että kauppaa tässä oltiin menossa....ei iltaa viettämään aivan ventovieraan ihmisen kanssa.

Autolle kulkiessa puhuttiin tyttären kanssa että nii-i, mistähän sitäkään tietää kuinka kiva ihminen hän oli mutta tällaiseen vieraaseen ihmiseen tutustumiseen kadulla tuntuu nii harvinaiselta, että ei tullut edes kysyttyä mitä työtä hän tekee kun Kuopiosta tänne Rauman suuntaan on muuttanut . . .
 
-------------------------------------------------------------------------------------
 
Olen tehnyt iltatyötä Raumalla, jo klo 17 jälkeen on aavamaisen hiljaista, sama vaiva Nurmeksessa, ihmiset hoitavat asiat aamulla, jos haluaa tutustua ihmisiin on mentävä kylille aamulla, nyt kun syksy koittaa ei ole ketään missään iltapäivisin, ihmistä, johon voisi tutustua jos ei halua roikkua kuppiloissa, Raumalla onneksi on tavarataloja joihin voi mennä torjumaan yksinäisyyttä ja jos haluaa jutella voi aina kysellä missä mahtaa olla joku tuote jota ei löydä, kun katsot ensin ettei tuote ole edessäsi, tästä se voi lähteä elämää suurempi ystävyys - kauppakeskus ystävyys, joka ei vaadi mitään, mutta antaa iloa pitkäksi aikaa, poistaen hetkellisesti yksinäisyyttä.
 
PS.
Sähköpostiin tuli viesti- haluanko vielä kommentteja, viestejä jutuistani, en tiedä oliko viesti aito, siksi en vastannut siihen,  jos siis kommentoit johonkin juttuuni ja en reagoi, lähetä sähköpostia.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti