keskiviikko 30. tammikuuta 2019

VANHUUS

pyhästä Evankeliumista Johanneksen mukaan 21:18

Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: kun olit nuori, niin sinä vyötit itsesi ja kuljit, minne tahdoit; mutta kun vanhenet, niin sinä ojennat kätesi, ja sinut vyöttää toinen ja vie sinut, minne et tahdo."

Tämä teksti on seurannut minua aina ja olen miettinyt omaa kohtaloani, viime päivien uutiset vanhusten hoidon alalta ei kerro kohdaltani hyvästä vanhuudesta jos vain raha ratkaisee.


Mietin eikö henkilöstön joukosta ollut enää yhtään kristittyä joka olisi tuonut asian esiin, kyllä ymmärrän ettei työpaikkoja ole joten on oltava hiljaa vaikka hiljaisuudesta koituisi tuhoa hoidettaville. 

Ymmärrän senkin että me ihmiset- sosiaalinen media teilaa sinut jos uskallat ottaa asian esille, tarvitsemme marttyyreja jotka uskaltavat kaikesta huolimatta ottaa asiat puheeksi.
Ei se paranna asiaa jos laitoksien johtajat eroaa, heillä on kaikki hyvin ja asiat ei muutu.Mieti tuohusta- kynttilää, loppuun asti se valaisee kirkkaasti vaikka on laskenut alleen, oikutellut, räiskinyt, mutta kuitenkin kun hoidat tuohusta loppuun asti se valaisee ja lämmittää sinua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti