sunnuntai 3. helmikuuta 2019

SAKKEUKSEN SUNNUNTAI
Tänään 3.2.2019 on jälleen päivä jota olen odottanut, alkaa valmistautuminen paastoon ja pyhän Sakkeuksen päivä on minulle tärkeä, haluan jälleen kerran nähdä Kristuksen, älä ole hölmö, no, en tietenkään näe vaan koen paaston suuremmoisen matkan kohti sellaista minuutta kuin minun pitäisi olla.


LUUKAS 19:1-10
Jeesus tuli Jerikoon ja kulki kaupungin halki. Siellä asui mies, jonka nimi oli Sakkeus. Hän oli publikaanien esimies ja hyvin rikas. Hän halusi nähdä, mikä mies Jeesus oli, mutta ei pienikokoisena ylettynyt kurkistamaan väkijoukon takaa. Niinpä hän juoksi jonkin matkaa edemmäs ja kiipesi metsäviikunapuuhun nähdäkseen Jeesuksen, joka oli tulossa sitä tietä. Mutta tultuaan sille kohtaa Jeesus katsoi ylös ja sanoi: "Sakkeus, tule kiireesti alas. Tänään minun on määrä olla vieraana sinun kodissasi." Sakkeus tuli kiireesti alas ja otti iloiten Jeesuksen vieraakseen.
Kun ihmiset näkivät tämän, he sanoivat paheksuen: "Syntisen miehen talon hän otti majapaikakseen." Mutta Sakkeus sanoi Herralle kaikkien kuullen: "Herra, näin minä teen: puolet omaisuudestani annan köyhille, ja keneltä olen liikaa kiskonut, sille maksan nelinkertaisesti takaisin."
Sen kuultuaan Jeesus sanoi häneen viitaten: "Tänään on pelastus tullut tämän perheen osaksi. Onhan hänkin Abrahamin poika. Juuri sitä, mikä on kadonnut, Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan."

Matkaristi rippi-isäni  pystyttämänä rukouspaikalle
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti