sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

MIETINTÄMYSSYNI ON RATKENNUT
Tämä kirjoitus on fiktio ja minun huumoria vai onko?

Eilen tuli ihan viimeinen niitti tuotenimien käytöstä kun Fazer muuttaa ehkä Geisha suklaan nimen, Valio poistaa Turkkilaisesta jogurtista kuvan jossa on hattu.


Tässä tulevaisuus minun kaupassani, kaikki pakkaukset ovat valkoisia (anteeksi) sisällön tekstiväri on vielä hakusessa, valitsin tähän tämän värin.
Idean sain tähän kun muutama vuosi sitten EU- tukiruokapakkaukset oli värittömiä, miksei kaikki voisi olla?


Tässä lihaosaston ovet peitettyinä ja käytöstä pitää ehdottomasti poistaa nimitys pitkä riisi, joku lyhyt kasvuinen voi ahdistua , samoin Domino keksi, hyvä'nen aika sehän on pelin nimi, peliriippuvainen voi myös ahdistua, itse käytän jalkarasvaa nimeltä Hevi, en siedä hevimusiikkia joten olen työläästi joutunut teipillä peittämään nimen etten ahdistuisi.
Nyt vasta olen herännyt todellisuuteen, voinko ostaa enää mitään nimettyjä tuotteita vai pitääkö siirtyä vain irtonaisiin juureksiin, sitäpaitsi Valion jogurttipurkissa on vaaleahiuksinen kevät tyttö, mikä oikeus vain blodatuilla on olla mainostamassa kevättä, kyllä ruskea, tai punahiuksinen tai jopa violetin värinen pitää saada mainostaa kevättä, ihan jo hermostuttaa tällainen.
Ja mieti kuinka loukkaavaa on kun irtomyynnissä on munkkeja ja toisinaan jopa viisi kappaletta eurolla, sanon vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti