tiistai 20. lokakuuta 2020

MASKIT

 TAAS MASKEILLAAN

Olen käyttänyt maskia ikonimaalauskurssilla jota vedän, opetus alkaa aina työrukouksella ja päivän päättyessä loppurukouksella, maskiin tottuu joskin kun on parta, maski hilautuu ylöspäin kun puhuu ja pian on suussa partakarvat, maski ja ohi kiitäneet banaanikärpäset, rukouksia on ollut pakko lyhentää kun oppilaat jännittävät pääsenkö loppuun ennen kuin kaadun hapettomana lattiatasolle.

Ryhdyin siis toimeen, koko päivän hain netistä maskia johon voisin sijoittaa partani, ideani hävisi ajan kuluessa ja kääntyikin muodin puolelle, en halua mustaa, musta maski on synkkä, surullinen, miksi pitäisi olla synkkä kun itse tauti on synkkä kuin kuolema, ei, halusin harmaan, ei kuitenkaan mitään kukkia, vaikka Gardenia onkin herrasmiehen kukka ja olisi ollut mahtava, joo, löysin, myyjän, nimi oli tuttu jostain ja niinpä tilasin harmaan maskin.

Kaikki meni hyvin, sain jopa maksettua Visalla, eli jos ei tulisi saisin rahani takaisin, luulin että firma on suomalainen, en tosin ihan kaikkea lukenut ja kun tilaus vahvistus tuli sähköpostiini olin tilannut maskin Alankomaasta, vau, toimitusaika oli kuukausi, no, ymmärrettävää, tuote on nyt hot ja tredikäs, ja huippuna se, että maskin voi pestä 60 asteisessa vedessä, pesukoneeni kyllä vetäytyy talvilevolle kun pakkasta on miinusmerkkisesti joten en tiedä miten pesujen käy, mutta rehvastelen nyt niin kauan kun pesukone toimii.

Meni jokunen päivä ja sitten sähköposttiini tupsahti DHL matkan seurantalomake, ihanko totta....

Siis maskini lähti Italiasta, kulkien Belgian kautta Helsinkiin, Tampereelle, joensuuhun, Nurmekseen ja vihdoin minulle, joka päivä saatoin seurata maskini kulkua, olin vähän pettynyt kun maskiani ei tuonutkaan DHL rekka, keltapuna väreissä vaan ihan tavallinen pieni pakettiauto.


Maski oli pakattu tiiviisti minigrip tyyppiseen pussiin ja eikun heti kokeilemaan, on hyvä, vaikka parta ongelmaa maski ei poistanut
Kun on aikaa miettiä, mietin maskini reittiä ja hintaa, maski maksoi noin 18€ kuljetuksineen, kuka sai mitäkin, niin sanon ettei paljon jaettavaa ollut, monta maata, monta työntekijää, minunko pitää tätä miettiä, kyllä, moni sai silti työtä ja pyörät pyörivät.


Juuri tänään huomasin Ortodoksisen nuorten liiton maski on tullut myyntiin, eli läheltäkin saa, tässä osoite:

https://onl.fi/kauppa/onl-kasvomaski/


Lauantaina on maskini koepäivä kirkolla Nurmeksessa kun on palvelus ja erikoinen tilaisuus klo 16, tilaisuus on avoin kaikille ja kerron siitä ensi viikolla.

Tähän taas muistutukseksi rukous jota voi toistaa päivittäin:

RUKOUS TARTUNTATAUDISTA VAPAUTUMISEKSI

Rukoilkaamme Herraa!

Herra armahda!

Herra armahda!

Herra armahda!

Herra, meidän Jumalamme, joka olet armosta rikas ja viisaalla kaitselmuksellasi hallitset elämäämme, kuule rukouksemme, ota vastaan katumuksemme syntiemme tähden, pysäytä taruntatauti, niin kuin kerran lopetit rangaistuksena asettamasi taudin kuningas Daavidin aikana.

Sinä, joka olet sielumme ja ruumiimme lääkäri, annat parannuksen sairaille nostamalla heidät sairasvuoteiltaan, jotta he voivat ylistää Sinua, armollista Vapahtajaamme, Valtias armahda meitä ja suojele terveitä kaikkialla tartuntataudilta.

Siunaa, Herra, ja vahvista sekä suojaa armossasi kaikkia niitä, jotka harjoittavat hyväntekeväisyyttä ja hoitavat sairaita kotonaan, laitoksissa tai sairaaloissa.

Poista, oi Herra, kaikki sairaudet ja kärsimykset ihmisten keskuudesta ja opeta meitä arvostamaan elämää ja terveyttä lahjoinasi.

Auta, Herra, meitä kunnioittamaan,luottamaan ja tukemaan päättäjiä, jotka puolestamme tekevät päätöksiä voittaaksemme meitä uhkaavan tartuntataudin.

Anna meille rauhasi, oi Herra, ja täytä sydämemme järkkymättömällä uskolla suojeluusi, sekä toivolla tukeesi ja rakkaudella Sinua ja lähimmäisiämme kohtaan.

Sillä Sinun käsissäsi, oi Herra, on meidän armahtaminen ja pelastaminen, ja siksi me kunniaa ja kiitosta kannamme Isälle, Pojalle ja Pyhälle Hengelle, nyt ja aina ja iankaikkisesta iankaikkiseen. Aamen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti