perjantai 25. joulukuuta 2020

KRISTUS SYNTYY -

 KRISTUS SYNTYY- KIITTÄKÄÄ!

Tänään paasto on loppu, koittaa ilojuhlan aika, aamulla kuudelta lähdin kirkolle ja päästyäni Valtimolle huomasin klobukin olevan kotona(munkin päähine) eli takaisin, sillä välin oli auto ojassa kylässämme, olisin antanut vetoapua, mutta auotni on kuin pahvilaatikko liukumäessä, mitään ei siis tapahtunut muuta kuin pyörien nastat lepäävät nyt kylätiellä, kun tulin päivällä takaisin auto oli nostettu tielle ja lähtenyt omille teilleen.
Kirkolla oli kauniisti koristeltu pienet kuuset, kuusen kävyillä ja pienillä paperikukilla, kaunis on kaunista. Ikonin koristeena ruusuja.


Kotiin oli jotenkin kiire, en livekalan enkä lahjojen takia, ihan muuten vain, valmistin likokalan, valkosoosin ja potut, huvitti, en jaksanut syödä, mutta sen verta löytyi energiaa , että sain joululahjat aukaistua, viimeksi jätin kaikkein suurimman paketin, mitäänhän en toivonut, mutta  tai ei josko pukki olisikin olemassa ja paketissa olisi se oma tiskaaja, ei ollut.Paketissa oli kylä jossa liikkuva juna, valot, musiikkia, vau, ja kun olen niin urheilullinen on keskellä kylää shalomrata, siis, näen mielettömiä tarinoita maisemassa olevien ihmisfigurien kautta, kaikki muutkin lahjat oli yllätyksellisiä, minun näköisiä, kiitos kaikille.


Levättyäni hetken maistoin tekemiäni ruokia, kaikki ok, juusto oli hyvän savun makuista, suolaa olisi saanut olla enemmän, livekalasta, valkosoosista ja potuista puuttuii suola, ihan kiva. Parasta kuitenkin stollen, kuivakakku ja pikkuleivät, nyt siis vain toljotan mitään ymmärtämättä, rasvojen hakiessa kadonneita kumppaneitaan.KRISTUS SYNTYY KIITTÄKÄÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti